Πόλεις για ανθρώπους.

Η μετακίνηση στην πόλη αλλάζει.

Η μικροκινητικότητα, δηλαδή η μετακίνηση με μέσα όπως το ηλεκτρικό ποδήλατο ή το πατίνι, είναι για εμάς το μέλλον των αστικών μετακινήσεων.

>80%

Το ποσοστό των διαδρομών κάτω των 8χλμ στις πόλεις της Ελλάδας

-90%

Η μείωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2) ανά χλμ., επιλέγοντας ηλεκτρικό ποδήλατο αντί αυτοκίνητο

Αυτοί οι τύποι οχημάτων συρρικνώνουν το φυσικό αποτύπωμα που απαιτείται για τη μετακίνηση ατόμων και αγαθών σε σχετικά μικρές αποστάσεις. Έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν καλύτερα τους πολίτες με τη δημόσια συγκοινωνία, να περιορίσουν την εξάρτηση από τα ιδιωτικά αυτοκίνητα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον υπάρχοντα δημόσιο χώρο, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό κόστος των μετακινήσεων.

Αποστολή μας, είναι να κάνουμε εύκολο για ανθρώπους, επιχειρήσεις και πόλεις να βάλουν τη μικροκινητικότητα στη ζωή τους. Ξέρουμε ότι μπορείς να φτάσεις πιο γρήγορα, πιο οικονομικά και πιο χαρούμενα. Είναι το καλύτερο για εσένα αλλα και για τους γύρω σου.

Οταν μετακινείσαι με αυτοκίνητο, κοστίζεις στους συμπολίτες σου 9 φορές περισσότερο από ό,τι όταν μετακινείσαι με ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι.

Εμείς βάζουμε το όχημα. Και την ασφάλεια. Και την τεχνική υποστήριξη. Εσύ σκέψου απλά τον προορισμό σου. Και την πόλη σου. Γιατί τι είναι η πόλη, παρά οι άνθρωποι;

CEO,
Adam Markakis
Θέλεις να μπεις στην ομάδα της Kineo?
Πάντα ψάχνουμε για νέα ταλέντα!