FAQs

FAQs Συνδρομής

Πώς μπορώ να παραγγείλω το όχημά μου;

Σε 3 απλά βήματα. Μπαίνεις στο kineo.gr, επιλέγεις το μοντέλο που θέλεις, συμπληρώνεις τις λεπτομέρειες της φόρμας και κανονίζουμε μαζί το ραντεβού για την παράδοση.


Τι περιλαμβάνει η συνδρομή μου; Και πόσο κοστίζει;
Το κόστος εξαρτάται από το όχημα που θα επιλέξεις. Οι συνδρομές μας ξεκινάνε από 49€ για τα ηλεκτρικά ποδήλατα και 39€ για τα ηλεκτρικά πατίνια. Πέρα από το όχημά σου, ξέρεις ότι το πακέτο σου περιλαμβάνει:

- Παράδοση και ενημέρωση
- Δωρεάν τεχνική υποστήριξη όποτε τη χρειαστείς
- Αντικατάσταση οχήματος σε περιπτώσεις κλοπής ή ατυχήματος
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης και νομική προστασία


Υπάρχει κόστος εγγραφής;

Ναι, 10€, ποσό το οποίο πληρώνεις μόνο για μια φορά με κάθε σου συνδρομή, όσους μήνες και αν μείνεις μαζί μας.

Τι είναι το Insurance Plus;
Με €10/μήνα επιπλέον μπορείς να έχεις, πέραν της ασφάλειας αστικής ευθύνης, ασφάλεια ατυχήματος και οδικής βοήθειας, κλοπής από προστατευμένο χώρο, αλλά και πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Anytime. Περισσότερα.

Τι είναι το Parking Pass;
Είναι η λύση που έψαχνες για την αποθήκευση του ποδηλάτου σου! Με €15/μήνα μπορείς να να σταματήσεις να σκέφτεσαι τις σκάλες ή αν το ποδήλατο σου χωράει στο ασανσέρ, και να το αφήνεις ξέγνοιαστα το βράδυ ή όσο είσαι στη δουλειά σε μια ειδικά διαμορφωμένη θέση σε έναν από τους συνεργαζόμενους σταθμούς μας. Περισσότερα.

Υπάρχει όριο ηλικίας;

Πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 πριν γίνεις μέλος και ξεκινήσεις τη συνδρομή σου!


Δυσκολεύομαι με την παραγγελία μου 😫💥❌ Τι μπορώ να κάνω;

Γι’ αυτό είμαστε εδώ! Γράψε μας στο live chat για να σε βοηθήσουμε με τα βήματα της διαδικασίας.


Ποιος είναι ο ελάχιστος δυνατός χρόνος συνδρομής στην Kineo;

Ο ελάχιστος χρόνος είναι μόλις 1 μήνας.


Μόλις έκανα την εγγραφή μου; Τι γίνεται μετά;

Θα πρέπει να έχεις λάβει ήδη ένα email επιβεβαίωσης. Και τώρα περιμένεις ένα τηλέφωνο από εμάς για να ορίσεις το ραντεβού παράδοσης του οχήματος που διάλεξες. Αν δεν έχεις λάβει το email μας, ή αν απλώς έχεις οποιαδήποτε απορία, επικοινώνησε μαζί μας και θα το λύσουμε.


Πως μπορώ να παραλάβω το όχημά μου;

Με δύο τρόπους. Είτε κανονίζουμε ένα ραντεβού παράδοσης και το φέρνουμε στην πόρτα σου, είτε το παραλαμβάνεις εσύ από εμάς. Η ομάδα μας είναι εδώ για να το οργανώσετε.


Μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου;

Φυσικά! Μπορείς να την προσαρμόσεις κάθε φορά στις ανάγκες σου. Μπορείς ακόμα και να αλλάξεις τύπο οχήματος 🚲🛴. Απλώς επικοινώνησε μαζί μας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη λήξη της ώστε να μπορέσουμε να το προγραμματίσουμε.


Ποια είναι η πολιτική πληρωμής;

Χρεώνεσαι κάθε μήνα, την ίδια ημερομηνία με εκείνη που αρχικά παρέλαβες το όχημά σου. Απλό!


Τι γίνεται αν καθυστερήσω την πληρωμή μου;

Αν δούμε ότι μια πληρωμή καθυστερεί θα σου στείλουμε ειδοποιήσεις ή ακόμα και links για να ανανεώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Ξέρουμε ότι καμιά φορά μπορεί να συμβεί κάτι που να δυσκολέψει την πληρωμή σου και σου δίνουμε χρόνο για να την πραγματοποιήσεις. Παρόλα αυτά, αν αυτή δε συμβεί οφείλουμε να σταματήσουμε τη συνδρομή σου και να παραλάβουμε πίσω το όχημά σου. Φυσικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να αλλάξεις τη standard ημερομηνία της μηνιαίας πληρωμής σου οποιαδήποτε στιγμή.


Πως ανανεώνω τις λεπτομέρειες πληρωμής;

Εάν χρειάζεται να ανανεώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου, μπορείς να το κάνεις μέσα από το site μας. Τις λεπτομέρειες για το πως να μπεις στο λογαριασμό σου θα τις βρεις στο email σου όταν ολοκληρώσεις την αγορά σου. 🤓


Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Επικοινώνησε με την ομάδα μας και θα σε καθοδηγήσουμε εμείς!


Πόσες μέρες πριν πρέπει να το κάνω αυτό;

Τουλάχιστον 10 μέρες πριν τη λήξη της. Σε διαφορετική περίπτωση η συνδρομή σου θα ακυρωθεί την επόμενη δυνατή ημερομηνία.


Που πρέπει να παραδώσω το όχημά μου μετά την ακύρωση της συνδρομής μου;

Έχεις δύο επιλογές: να ορίσεις με την ομάδα μια ημερομηνία παραλαβής του, ή να το επιστρέψεις εσύ σε κάποια από τις τοποθεσίες που θα ορίσουμε μαζί.

Υπάρχουν κανόνες για τη χρήση του οχήματος;

Θα τους βρεις όλους στους όρους, αλλά έχουμε 3 βασικούς.


1. Να ακολουθείς τον ΚΟΚ - που σίγουρα σημαίνει ότι σταματάς στο κόκκινο φανάρι!


2.  Με το ποδήλατο σου, μπορείς να κινείσαι σε οδούς με όριο άνω των 50 Km/h, αλλά όχι σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Αυτό δεν ισχύει για τα ηλεκτρικά πατίνια-ΕΠΗΟ τα οποία απαγορεύεται να κινούνται σε δρόμους με όριο άνω των 50 Km/h.


3. Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική με το ηλεκτρικό πατίνι σου. Για τα ποδήλατα, το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό αλλά εμείς σου το συστήνουμε 100%. Θέλουμε να μετακινείσαι με ασφάλεια. 🤗


Τι ελέγχους πρέπει να κάνω στο όχημά μου; Πόσο συχνά;

Σου συστήνουμε να κάνεις έναν τυπικό έλεγχο ότι όλα είναι στη θέση τους και λειτουργούν κανονικά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Να ρίχνεις μια ματιά στα βασικά: ελαστικά, φρένα και σέλα.


Μπορώ να κάνω αλλαγές στο όχημά μου;

Όχι μόνιμες αλλαγές παρακαλούμε! Αυτές απαγορεύονται. Φυσικά υπάρχουν κάποιες που μπορείς να κάνεις, όπως προσθήκες, αλλά το καλύτερο είναι να κάνεις μια γρήγορη ερώτηση στην ομάδα μας πρώτα.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το όχημα μου για Delivery ή άλλο επαγγελματικό σκοπό?

Φυσικά! Έχουμε διαμορφώσει συνδρομή ειδικά για αυτό το σκοπό, η οποία ξεκινά από 79€/μήνα και περιλαμβάνει άμεση παράδοση, ασφάλεια οχήματος και αναβάτη, οδική βοήθεια αν χρειαστεί, και άμεση επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.


Θέλω να κλείσω συνδρομή ως δώρο-έκπληξη για φιλικό μου πρόσωπο, μπορώ;

Εννοείται! 🎁 Θα χρειαστούμε απλώς το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας, όχι για να προδώσουμε την έκπληξη, αλλά να τα καταχωρήσουμε ώστε να επικοινωνήσουμε τα στοιχεία του αναβάτη στην ασφαλιστική εταιρία.


Μπορώ να δανείσω το όχημά μου σε κάποιον άλλον;

Δυστυχώς όχι! Σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο δρόμο, όπως ατύχημα, δε θα μπορέσουμε να το συμπεριλάβουμε στις καλύψεις μας αν δεν το οδηγούσες εσύ.


Μπορώ να προσθέσω παιδικό καθισματάκι στο ποδήλατό μου 👶;

Ναι ναι ναι! Αν χρειάζεσαι βοήθεια στο να διαλέξεις το κατάλληλο, είμαστε εδώ!

Σε ποιες πόλεις βρίσκεται η Kineo;

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα! Τα οχήματα μας έχουν ταξιδέψει ήδη σε πάνω από 40 πόλεις.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξυπηρετούμε με παράδοση κατ’οίκον, ενώ στις υπόλοιπες πόλεις η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μας εξυπηρετείται από το κατάστημα των τοπικών συνεργατών μας.


Μετακομίζω σε άλλη πόλη 🚚 Τι θα γίνει με το Kineo μου;

Ξέρουμε ότι η αλλαγή πόλης είναι ήδη αρκετά δύσκολη διαδικασία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε, αρκεί η πόλη που πηγαίνεις να είναι μέσα στην εμβέλεια μας.

Παίρνω και εξοπλισμό με τη συνδρομή μου;

Όλα τα οχήματα μας παραδίδονται με τα απαραίτητα, φώτα, κουδούνι, σταντ, λασπωτήρες και κλειδαριά! Οτιδήποτε άλλο, μπορείς να το αγοράσεις από εμάς και να το παραλάβεις μαζί με το όχημα σου.


Τι γίνεται αν τελικά θέλω να το αγοράσω μετά από κάποιους μήνες συνδρομής;

Μπορείς! Αλλάζεις τη συνδρομή σε αγορά οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς θα κάνουμε τους υπολογισμούς και εσύ θα το αγοράσεις σε μειωμένη τιμή. 🔢


Πως διαλέγω το μέγεθος του ποδηλάτου μου 🚲;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το μοντέλο που προτιμάς και να μας πεις το ύψος σου. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.


Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η αίσθηση στην οδήγηση ενός ηλεκτρικού ποδήλατο δεν διαφέρει πολύ από ένα κλασικό. Φυσικά η παρουσία της ηλεκτροκίνησης προσφέρει στον χειριστή του μεγαλύτερη άνεση μιας και υποβοηθάει καθ’ όλη την  διάρκεια που κάνει πετάλι. Η κλίμακα βοήθειας του ηλεκτροκινητήρα είναι μεταβλητή και ελέγχεται από εσένα. Όποτε το επιθυμείς ή τελειώσει η μπαταρία, το σύστημα υποβοήθησης απενεργοποιείται, αλλά εσύ συνεχίζεις να οδηγείς το ποδήλατό σου. Πιο αναλυτικά εδώ.


Πως φορτίζω το όχημα μου; ⚡

Το κάθε όχημα παραδίδεται μαζί με τον φορτιστή του. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη φόρτιση ενός κινητού τηλεφώνου ή φορητού υπολογιστή και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε πρίζα. Μην σε ανησυχεί, δε θα καταλάβεις διαφορά στο λογαριασμό σου.


Πόσο διαρκεί η μπαταρία;

Εξαρτάται από το όχημα που θα επιλέξεις. Σε όλα αναγράφεται η αυτονομία της μπαταρίας, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι μία μπαταρία επηρρεάζεται πάντα:
- από το στυλ οδήγησης που θα επιλέξεις: όσο πιο γρήγορα κινείσαι, τόσο περισσότερη δύναμη του κινητήρα χρησιμοποιείς. Κι όσο πιο απότομα πιέζεις το γκάζι, τόσο πιο μεγαλύτερη ενέργεια καταναλώνεις.
- από την επιφάνεια του δρόμου και τις συνθήκες: η ανηφορική κλίση του εδάφους έχει σαν αποτέλεσμα την κατανάλωση μεγαλύτερης ενέργειας.
- το βάρος του φορτίου/αναβάτη: ο βαθμός με τον οποίο αδειάζει η μπαταρία επηρρεάζεται από το συνολικό βάρος του ηλεκτρικού οχήματος, κάτι που περιλαμβάνει το βάρος του αναβάτη και του φορτίου που μεταφέρει.
- από τις καιρικές συνθήκες: οι πολύ υψηλές (>38C) και οι πολύ χαμηλές (<5C) θερμοκρασίες επηρρεάζουν τη διάρκεια ή τη λειτουργία της μπαταρίας.

Πότε θα παραλάβω το όχημά μου;

Μόλις το όχημα είναι έτοιμο προς παράδοση, η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να οργανώσετε όλες τις λεπτομέρειες!


Τι συμβαίνει κατά την πρώτη παράδοση;

Εκείνη η στιγμή που βλέπεις το Kineo σου για πρώτη φορά 🙌. Η στιγμή που προσαρμόζουμε το όχημά στα μέτρα σου, εξασφαλίζοντας ότι σου ταιριάζει τέλεια. Η στιγμή που ελέγχουμε τις προσωπικές σου πληροφορίες και σου δίνουμε τις πρώτες οδηγίες για το πως να το χρησιμοποιείς σωστά. Με λίγα λόγια, η αγαπημένη μας στιγμή!


Τι θα χρειαστώ σε αυτή τη διαδικασία;

Είναι πολύ απλό! Χρειάζεται να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου (ή το διαβατήριό σου, ή το δίπλωμά σου) και την κάρτα με την οποία έκανες την πληρωμή σου. Αν δεν πληρώθηκε απο εσένα, θέλουμε μαζί σου και το άτομο που έκανε την πληρωμή. 👨👩


Μπορεί να παραλάβει κάποιος άλλος το όχημά μου αντί για μένα;

Θέλουμε να σε γνωρίσουμε 🤝 Αν παρ'όλα αυτά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, θα θέλαμε να μας έχεις ενημερώσει για αυτό πριν την παράδοση ώστε να είμαστε σίγουροι ότι παραδίδουμε το όχημα στο σωστό άτομο.


Πόση ώρα περίπου διαρκεί η «Πρώτη παράδοση»;

Δε θα μας πάρει πάνω από 15 λεπτά. Όσο δηλαδή χρειάζεται για να προσαρμόσουμε τη σέλα και το τιμόνι σου στο σωστό ύψος και να επιβεβαιώσουμε τα προσωπικά σου στοιχεία.


Θα χρειαστεί να συναρμολογήσω το Kineo μου;

Η ομάδα μας θα φέρει το όχημά σου έτοιμο και θα ξεκινήσεις τις διαδρομές σου μετά τις προσαρμογές στη σέλα και το τιμόνι σου!


Μπορώ να αλλάξω την ώρα ή τη διεύθυνση παράδοσης;

Χρησιμοποίησε το live chat στο site μας για να το δούμε μαζί σε πραγματικό χρόνο 💪 Βάζουμε τα δυνατά μας για να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές!

Πότε μπορώ να κάνω service στο Kineo μου;

Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί! Η συνδρομή σου περιλαμβάνει δωρεάν τεχνική υποστήριξη. 🔧


Έχω πρόβλημα με το όχημά μου! Τι πρέπει να κάνω;

Φυσικά να επικοινωνήσεις μαζί μας για να τα φροντίσουμε όλα. Γράψε μας σε ένα email τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σου, μια περιγραφή του προβλήματος περιλαμβάνοντας ακόμα και φωτογραφίες αν χρειάζεται. Θα μας βοηθήσει να λύσουμε τα πάντα ακόμα πιο γρήγορα!


Πόσο γρήγορα θα διορθωθεί το όχημα μου;

Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μέσα σε 48 ώρες - αυτό δεν είναι πάντα δυνατό όμως, είναι μια αρχική εκτίμηση.


Μπορώ να διορθώσω το όχημά μου χωρίς βοήθεια από την Kineo;

Δε θα χρειαστεί! Η ομάδα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να διορθώσει ή να αντικαταστήσει το όχημά σου. Ωστόσο, εάν πρόκειται για ένα μικρό πρόβλημα, όπως ένα σκασμένο λάστιχο, και θέλεις να το διορθώσεις πιο γρήγορα, γράψε μας και θα σε καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα.


Που θα διορθώσετε το όχημά μου;

Πάντα προσπαθούμε να το διορθώνουμε επί τόπου, ωστόσο ίσως χρειαστεί να το πάρουμε και να το επισκευάσουμε στο συνεργείο μας. Σε αυτή την περίπτωση, θα σου παρέχουμε ένα άλλο για όσο διαρκέσει η επισκευή!


Τι σημαίνει αντικατάσταση οχήματος;

Εάν το όχημά σου χαλάσει ή κλαπεί, η ομάδα μας θα σου φέρει άμεσα ένα άλλο. Τίποτα δε θα σε σταματήσει από τις διαδρομές σου στην πόλη!


Πόσο θα μου κοστίσει η αντικατάσταση;

Τίποτα! Η αντικατάσταση οχήματος είναι μέρος της συνδρομής σου. 😀


Πλήρωσα ήδη για service και ανταλλακτικά, μπορώ να ζητήσω αυτά τα χρήματα πίσω;

Δυστυχώς όχι! Μπορούμε να αλλάξουμε και να διορθώσουμε ό,τι χρειαστεί αλλά όχι να σε αποζημιώσουμε για οποιαδήποτε αγορά δεν έχει προ εγκριθεί. Ακόμα, αν η συντήρηση δεν έγινε με τις δικές μας προδιαγραφές, πιθανόν να δεχτείς παραπάνω χρεώσεις.

Είχα ένα ατύχημα! Τι πρέπει να κάνω τώρα; 😔

Αρχικά, ελπίζουμε να μη συμβεί ποτέ κάτι σοβαρό! Από τη δική μας πλευρά κράτα τα παρακάτω:

- Επικοινωνείς μαζί μας για οργανώσουμε την παράδοση του νέου σου οχήματος
- Κρατάς, αν είναι δυνατόν, τα στοιχεία της άλλης πλευράς ώστε να συντάξουμε την αναφορά του ατυχήματος

Έχει το όχημά μου ασφάλεια κλοπής;

Σε περίπτωση κλοπής θα φροντίσουμε να σου φέρουμε άμεσα ένα νέο όχημα και να συμπληρώσουμε μαζί την αναφορά κλοπής.

Αν έχεις επιλέξει το ασφαλιστικό προϊόν της Anytime καλύπτεσαι σε περιπτώσεις κλοπής από το σπίτι, το γκαράζ, ή το εξοχικό σου με μια συμμετοχή 10% στην αξία του. Σε διαφορετική περίπτωση, επιβαρύνεσαι με πλήρη αποζημίωση της εμπορικής αξίας του οχήματος. Φυσικά μπορείς να τα δεις όλα αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις στο site μας.


Τι πρέπει να κάνω αν το όχημά μου κλαπεί;

Επικοινώνησε με την αστυνομία για τη δήλωση κλοπής και με την ομάδα μας όσο πιο άμεσα μπορείς, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να το βρούμε. Μετά ετοιμάζεις την αναφορά κλοπής στην αστυνομία. Είμαστε εκεί για να σε βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας και φυσικά να σου φέρουμε άμεσα το νέο σου όχημα.


Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου αφού έχει κλαπεί το όχημά μου;

Ναι, φυσικά μπορείς να ακυρώσεις. Ισχύει ακόμα η 10ήμερη προθεσμία ειδοποίησης, συνεπώς πρέπει να καλύψεις το ποσό μέχρι τότε.


Τι γίνεται αν το όχημά μου πάθει ζημιά;

Ξέρουμε ότι είναι αδύνατον το όχημά σου να βγει τελείως αλώβητο από τις καθημερινές σου διαδρομές, γι’ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουμε για μικρό-γρατζουνιές ή σημάδια.

Για μεγαλύτερες ζημιές που δεν είναι δική σου ευθύνη, και αν έχεις επιλέξει το ασφαλιστικό προϊόν της Anytime, καλύπτεσαι για τη ζημιά με μια συμμετοχή 15% στην αξία της. Σε διαφορετική περίπτωση, επιβαρύνεσαι με πλήρη αποζημίωση της. Φυσικά μπορείς να τα δεις όλα αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις στο site μας.

Το ακριβές κόστος θα καθοριστεί από τους μηχανικούς μας και εννοείται θα σε ενημερώσουμε πριν κάνουμε οποιαδήποτε χρέωση της κάρτας σου.


Ποιες θεωρούνται μεγάλες ζημιές 🚧;

Σου έχουμε μερικά παραδείγματα εδώ:

- Βαθουλώματα στο πλαίσιο
- Γρατζουνιές στο πλαίσιο και στο χρώμα ή γρατζουνιές άνω των τριών εκατοστών (3cm)
- Στραβωμένος τροχός/ζάντα ή σπασμένες-στραβές ακτίνες
- Σπασμένα ή χαμένα προστατευτικά λάσπης
- Καταστροφή κέντρων η ρουλεμάν τροχών
- Σκισμένη ή χαμένη σέλα
- Όχημα που έχει πέσει στο νερό
- Κατεστραμμένο ή παραμορφωμένο σύστημα μετάδοσης
- Σπασμένα, ραγισμένα ή παραμορφωμένα μηχανικά μέρη του ποδηλάτου (φρένα, χειριστήρια, πάνελ ενδείξεων. κ.α)

FAQs Αγοράς

Πως μπορώ να κάνω την αίτησή μου για την επιδότηση αγοράς;

Το πρόγραμμα είναι το «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Αλλά μην ανησυχείς, αμέσως μετά την αγορά σου, θα λάβεις στο mail σου οδηγίες, βήματα και ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.


Πως διαλέγω το μέγεθος του ποδηλάτου μου 🚲;

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις το μοντέλο που προτιμάς. Εμείς χρειαζόμαστε το ύψος σου και μετά αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!


Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ηλεκτρικό ποδήλατο.

Κάνεις πετάλι και δεν πας πουθενά χωρίς να κάνεις! Η διαφορά με το κλασικό ποδήλατο, είναι ότι έχεις υποβοήθηση στο πετάλι που κάνεις, όχι ότι δουλεύει με γκάζι ή κάπως διαφορετικά.


Πως φορτίζω το όχημα μου; ⚡

Απλά το βάζεις σε οποιαδήποτε πρίζα! Μην σε ανησυχεί, δε θα καταλάβεις διαφορά στο λογαριασμό σου.


Μπορώ να αγοράσω και εξοπλισμό ⛑;

Εννοείται! Αυτά που χρειάζεσαι για την ασφάλεια τη δική σου και του οχήματος σου. Μπορείς να προσθέσεις στην αγορά σου κράνος και κλειδαριά.

Πως μπορώ να παραλάβω το όχημά μου;

Θα αποσταλεί στον χώρο σου, εκτός αν προτιμάς να έρθεις εσύ σε εμάς! Σε αυτή την περίπτωση επικοινώνησε μαζί μας.


Θα χρειαστεί να συναρμολογήσω το όχημά μου;

Πιθανόν ναι. Τα οχήματα φτάνουν σε σένα απευθείας από τον κατασκευαστή. Αλλά είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, μην ξεχάσεις να μας το ζητήσεις μαζί με την αγορά σου. 🔧


Πώς μπορώ να συμπεριλάβω τη συναρμολόγηση;

Αν θέλεις το όχημά σου να παραδοθεί συναρμολογημένο στην πόρτα σου απλά διάλεξε Παράδοση Kinéo πριν την πληρωμή και θα είμαστε εκεί. Εννοείται θα σε βοηθήσουμε να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου και θα σου δώσουμε και μερικές συμβουλές για το πως να το χρησιμοποιείς καλύτερα. 🤓


Μπορώ να αλλάξω την ώρα ή τη διεύθυνση παράδοσης;

Χρησιμοποίησε το live chat στο site μας για να το δούμε μαζί σε πραγματικό χρόνο 💪 Βάζουμε τα δυνατά μας για να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές!

Μπορεί η Kineo να με βοηθήσει με την ασφάλιση του οχήματός μου;

Ναι, με το Kineo Insurance Package μπορείς με €15/μήνα να έχεις κάλυψη αστικής ευθύνης και νομικής προστασίας, ασφάλεια ατυχήματος και οδικής βοήθειας, κλοπής από προστατευμένο χώρο, αλλά και πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Anytime. Περισσότερα εδώ.

Μπορεί η Kineo να με βοηθήσει με το service και τη συντήρηση του οχήματός μου;

Φυσικά! Επικοινώνησε μαζί μας για να ορίσουμε το ραντεβού σου. 📆 Μπορείς επίσης να αγοράσεις τη συνδρομή Kineo Maintenance Package που με ένα σταθερό κόστος το μήνα μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι και αν σου συμβεί.