Απονομή του Envolve Award 2022 στην Kineo

Απονομή του Envolve Award 2022 στην Kineo

Kineo Envolve Award 2022

Το Envolve Award 2022 απέσπασε η Kineo, σε μια τελετή που βράβευσε τις πιο υποσχόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Το Envolve Entrepreneurship ιδρύθηκε από τον όμιλο Libra το 2012, με σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινότητας όπου οι νέες επιχειρήσεις καινοτομίας και τεχνολογίας μπορούν να ευημερήσουν, οφελόντας παράλληλα τις κοινωνίες στις οποίες αναπτύσσονται. Τα μέλη του Envolve έχουν πρόσβαση σε πόρους, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης για την επιδίωξη των επιχειρηματικών τους ονείρων.

Στο διαγωνισμό των Envolve Awards 2022, υπέβαλαν υποψηφιότητα εκατοντάδες start-ups, από πληθώρα κλάδων της οικονομίας.

Η φετινή επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια τoυ θεσμού, διεξήχθη στο Κολλέγιο Αθηνών, με παρουσιαστή το Σάκη Τανιμανίδη και παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της επιχειρηματικής σκηνής αλλά και του start-up οικοσυστήματος. 

Η Kineo, στους 16 μήνες λειτουργίας της, μένει πιστή στο όραμά της να διαμορφώσει Πόλεις για Ανθρώπους, προσφέροντας υπηρεσίες ευέλικτης ιδιοκτησίας οχημάτων μικροκινητικότητας. Με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι που ταιριάζει καλύτερα στις καθημερινές τους ανάγκες, όπως και τη συντήρηση, ασφάλεια και στάθμευσή του. 

Kineo Envolve Award 2022


Mέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας της, η Kineo έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 35 πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα, και τα οχήματά της έχουν <<γράψει>> περισσότερες από 110.000 ημέρες στο δρόμο.

Οι χρήστες των Kineo οχημάτων, χάρη στις καθημερινές μετακινήσεις τους με το ηλεκτρικό τους ποδήλατο ή πατίνι, δημιουργούν καλύτερες καθημερινότητες για τους ίδιους, και τελικά και για τις πόλεις τους.
Μεταβαίνοντας από το αυτοκίνητο, στο ποδήλατο ή το ηλεκτρικό πατίνι, έχουν εξοικονομήσει 165 τόνους CO2 και έχουν αποφέρει στην ελληνική οικονομία συνολικό καθαρό κέρδος ύψους 700.000€.
Βελτιώνουν τη δημόσια υγεία, επιβαρύνουν λιγότερο το περιβάλλον και τους δρόμους, μειώνουν τα ατυχήματα, δίνουν χώρο και χρόνο στους εαυτούς τους και στους συμπολίτες τους.

Έτσι, διαμορφώνουν Πόλεις για Ανθρώπους.

To Envolve, αναγνωρίζοντας όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά ακόμα ποιοτικά κριτήρια, απένειμε στην Kineo το Envolve Award 2022.

Αυτό το βραβείο χαρίζει στην ομάδα της Kineo πολλή υπερηφάνεια, χαρά, ευγνωμοσύνη, και ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να συνεχίσει το έργο της.

Envolve Kineo Award 2022