Νέο ασφαλιστικό προϊόν για τα Kineo ποδήλατα και πατίνια

Νέο ασφαλιστικό προϊόν για τα Kineo ποδήλατα και πατίνια

Η Kineo σε συνεργασία με την Anytime της INTERAMERICAN ασπαζόμενοι τις ανάγκες σας δημιουργήσαμε ένα ολιστικό ασφαλιστικό προϊόν για τα ηλεκτρικά οχήματα.


Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει διεθνώς για τις αστικές μετακινήσεις και η επόμενη μέρα φαίνεται να είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 


Τα Ελαφρά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα (ΕΠΗΟ), όπως είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι έχουν πλέον τον χώρο τους και στους ελληνικούς δρόμους και χαρίζουν μια νέα εμπειρία μετακίνησης μέσα στην πόλη. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να κυκλοφορούν με ασφάλεια.


Η Kineo έχοντας ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας της τόσο με τους χρήστες όσο και με τις επιχειρήσεις που ήδη συνεργάζεται, αντιλαμβανόμενη την αυξημένη ανάγκη για ασφάλεια των αναβατών συνέπραξε με την Anytime της INTERAMERICAN για να βρει λύσεις και να στηρίξει τις εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών. 


Μέσα από την υπηρεσία της Kineo δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις να επιλέξουν δίκυκλα ηλεκτρικά οχήματα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις και όχι μόνο. Παρέχεται ένα ολοκληρωμένο προϊόν μηνιαίας ενοικίασης ηλεκτρικών οχημάτων που περιλαμβάνει την παραλαβή, την παράδοση, την συντήρηση και την ασφάλεια του ηλεκτρικού οχήματος.


Με την δημιουργία του νέου ολιστικού ασφαλιστικού προϊόντος της Anytime για τα ηλεκτρικά οχήματα της Kineo, εξασφαλίζονται καλύψεις με υψηλή ποιότητα που αφορούν τόσο το όχημα (αστική ευθύνη, ίδιες ζημιές, ολική κλοπή από ασφαλισμένο χώρο, πλήρης οδική βοήθεια, νομική προστασία), όσο και στον αναβάτη (προσωπικό ατύχημα, έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, έξοδα αντικατάστασης/επισκευής οπτικών, έξοδα οδοντιατρικής αποκατάστασης).


Η νέα εποχή των αστικών μετακινήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Στην Kineo είμαστε εδώ για να να γνωρίσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να αλλάξετε τις συνήθειες μετακίνησης σας και μαζί να ζήσουμε σε αυτό που λέμε... πόλεις για ανθρώπους!