Χριστουγεννιάτικα Δώρα με Πραγματικό Νόημα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα με Πραγματικό Νόημα

Τους τελευταίους μήνες έχουμε μάθει πως τίποτα δεν είναι -και δεν θα έπρεπε να είναι- δεδομένο και πως όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Αναθεωρήσαμε καταστάσεις και συμπεριφορές, επαναπροσδιορίσαμε τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει για τον καθένα μας και αλλάξαμε πράγματα που αφορούν τόσο εμάς, όσο και τους γύρω μας. Νέες προτεραιότητες, νέοι στόχοι, νέες συνήθειες, νέες καθημερινότητες.


Ευκαιρία λοιπόν να αποχαιρετήσουμε το 2021 και να καλωσορίσουμε το 2022 με τα πιο ουσιαστικά και όμορφα δώρα.


Φέτος, φρόντισε το Χριστουγεννιάτικο Δώρο σου να έχει πραγματικό νόημα.


Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε 5 ξεχωριστά δώρα που μπορείς να κάνεις φέτος στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όποιο και αν είναι το στυλ τους, σίγουρα κάποιο από αυτά θα βρει τη θέση του στην καθημερινότητά τους :)

 

Δώρο #1: Για τον οργανωτικό ή αυτόν που χρειάζεται λίγη παραπάνω οργάνωση:

 

Ένα daily planner είναι αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσει τη χρονιά του δυναμικά, με οργάνωση και λεπτομέρεια.


Η πρότασή μας:
Το παρακάτω στυλάτο daily planner είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και ανακυκλώσιμο. Με ξεχωριστή γραμμή για κάθε ώρα της ημέρας, μπορεί να σημειώνει όλα τα task του με λεπτομέρεια, θέτοντας ανάλογα τις προτεραιότητες.
Έτσι, μπορεί να είναι σίγουρος πως δεν θα του ξεφύγει τίποτα και όλα θα γίνουν στο σωστό χρόνο. Cheers to a creative, productive and eco-friendly 2022!

Βρες το εδώ


Δώρο #2: Για αυτόν που δεν κυκλοφορεί χωρίς τσάντα ή που πάντα κουβαλάει πολλά πράγματα

Αιμοδοσία Bloode Tote Bag

 

Όλοι ξέρουμε άτομα που όπου και αν βρίσκονται, έχουν πάντα μια τσάντα μαζί τους.
Καμιά φορά κουβαλούν και πολλές -άλλη τσάντα για τα χαρτιά, άλλη για κλειδιά-κινητό-πορτοφόλι, άλλη για το λάπτοπ…
Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη;


Η πρότασή μας:
Η tote bag του blood-e είναι η αγαπημένη μας επιλογή.
Eco-friendly, minimal, ταιριάζει σε όλες τις εποχές και όλα τα outfit, και χωράει πολλά...πάρα πολλά πράγματα!
Κυρίως όμως στηρίζει ένα πολύ σημαντικό σκοπό, καθώς τα έσοδά της διατίθενται για τη στήριξη της εθελοντικής ομάδας του blood-e. Το blood-e έχει ως στόχο την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών για τη στήριξη των ανθρώπων που είναι σε ανάγκη. Διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, εκπαιδεύει και ευαισθητοποιεί εφήβους & παιδιά και ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε κρίση προκύψει σχετικά με ανάγκη για αιμοδοσία. 

Μπορείς να στηρίξεις αυτό το έργο ζωής, και να πάρεις δώρο την bloode tote bag εδώ

 

Δώρο #3: Για τον φιλόζωο ή καλύτερα για αυτόν που μόλις δει σκύλο, ξεχνάει όλα τα υπόλοιπα:

Για αυτόν που σταματάει στο δρόμο όποτε βλέπει σκυλάκια, τι καλύτερο από το να ξεκινάει τη μέρα του με αυτά;


Η πρότασή μας:
Η super fun γιορτινή κούπα του A Little Shelter, για να ξεκινάει τη μέρα του θετικά και με χαμόγελο :)
Τα έσοδα από τις αγορές της κούπας θα διατεθούν στα κτηνιατρικά έξοδα περίθαλψης τετράποδων φίλων μας που καταφθάνουν στο καταφύγιο ‘A Little Shelter’ σε άσχημη κατάσταση. Βρες την εδώ.


Δώρο #4: Για αυτόν που θέλει να έχει το χώρο του όμορφο και οργανωμένο και η διακόσμηση είναι το στοιχείο του!

 

 

Για το αγαπημένο πρόσωπο που η διαμόρφωση του χώρου του είναι no1 προτεραιότητα για να νιώθει και να λειτουργεί καλά, η καλύτερη επιλογή είναι κάτι που θα ομορφαίνει το περιβάλλον εργασίας του ή τον προσωπικό του χώρο.


Η πρότασή μας:
Στη Σχεδία, μπορείς να βρεις πληθώρα δώρων -από μπρελόκ και μολυβοθήκες... μέχρι φωτιστικά! Επίλεξε το ιδανικό δώρο εδώ.

Με την αγορά σου στηρίζεις τη δράση της Σχεδίας, η οποία από το 2010 επιδιώκει τη δημιουργία προοπτικών απασχόλησης σε συνανθρώπους που βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό σε ακραίες μορφές, και παράλληλα ευαισθητοποιεί τον πληθυσμό της χώρας γύρω από αυτά τα ζητήματα.


Δώρο #5: Για τον ‘θέλω μια καλύτερη καθημερινότητα’ επειδή ‘δεν αντέχω άλλη κίνηση’

 

 

Είσαι εσύ αυτός; Μπορεί. Είναι κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Σίγουρα.
Το δώρο για αυτό το πρόσωπο το έχουμε εμείς και είναι το πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό.


Με ένα ηλεκτρικό όχημα, μπορείς να κάνεις την καθημερινότητα του κατόχου του καλύτερη.


Κάνε του δώρο μια συνδρομή σε Kineo ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι και δες την καθημερινότητά του να αλλάζει.


Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις όλες τις χριστουγεννιάτικες προσφορές μας για να κάνεις το δώρο σου ακόμα πιο οικονομικό.

--

 

Εάν θέλεις να κάνεις ένα δώρο λιγότερο υλικό και περισσότερο συμβολικό, συνδράμοντας σε δράσεις που κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη, μπορείς να στηρίξεις τη ΜΚΟ της προτίμησής σου ανάλογα με το σκοπό που εξυπηρετεί.
Η ομάδα της ΚINEO διάλεξε ορισμένες -ίσως λιγότερο γνωστές- ΜΚΟ που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σου.


Αν ταυτιστείς με το σκοπό τους, μπορείς να συνεισφέρεις έμπρακτα στο έργο τους με 2 τρόπους:  συμμετέχοντας ως εθελοντής ή κάνοντας μια δωρεά

 

1/Το Ίδρυμα Αγία Άννα, που προσφέρει στέγη, φροντίδα και εκπαίδευση σε ανήλικα κορίτσια (4-18 ετών) τα οποία στερούνται κατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος. Η στέρηση μπορεί να οφείλεται σε κακοποίηση/ κακομεταχείριση, στην έλλειψη γονέων ή στην αδυναμία της οικογένειας να ανταπεξέλθει στις κοινωνικοοικονομικές υποχρεώσεις της. Κάνε αίτηση εθελοντή ή δωρεά.

2/Τον οργανισμό CuriousIQ, που βοηθά μη προνομιούχα άτομα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τη δυναμική τους, προετοιμάζοντάς τα κατάλληλα για την αγορά εργασίας. Τους δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δίκτυα του ψηφιακού οικοσυστήματος που, εξοπλίζοντάς τα με skills και γνώσεις ώστε η διαδικασία εύρεση εργασίας τους να γίνει δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Κάνε αίτηση εθελοντή ή δωρεά

3/Το Ίδρυμα ΑΝΙΜΑ, που περιθάλπει άγρια ζώα και τα επανεντάσσει στο φυσικό τους περιβάλλον, κάνει έρευνες και συλλέγει επιστημονικά δεδομένα, και διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις προκειμένου να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχετικά θέματα. Κάνε αίτηση εθελοντή ή δωρεά