Η Kineo στον Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator των Microsoft και Startup Pathways

Η Kineo στον Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator των Microsoft και Startup Pathways

Η Kineo ανήκει στις 11 εταιρείες που επιλέχθηκαν από τον Social Sustainable Entrepreneurship Accelerator, τον πρώτο επιταχυντή βιωσιμότητας για start-ups στην Ελλάδα.

Ο επιταχυντής χρηματοδοτείται από την Microsoft και διοργανώνεται από την Startup Pathways με στόχο την ενίσχυση της υιοθέτησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Sustainable Development Goals) από τις start-ups που συμμετέχουν σε αυτόν.

Kineo microsoft social sustainable entrepreneurship accelerator

Μέσα στους 4 μήνες του προγράμματος, η Kineo υιοθέτησε 3 από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και συνέταξε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητάς της -εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο ελληνικό start-up οικοσύστημα. 

Kineo SDG

Όπως είπε ο
CEO & Founder μας, Αδάμ Μαρκάκης: «Η βιωσιμότητα δεν μπορεί να αποτελεί πλέον πολυτέλεια ή μάρκετινγκ, αλλά απαραίτητη συνθήκη και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για οποιαδήποτε επιχείρηση σκοπεύει στην αποδοχή, τη διάρκεια και τον αντίκτυπο»


Το όραμα της ομάδας να διαμορφώσει Πόλεις για Ανθρώπους, αποτελεί μια πολύπλευρη υπόσχεση- και δέσμευση- να έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην κοινωνία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος για την πολύτιμη βοήθεια και τη γενικότερη συνεισφορά τους στο οικοσύστημα.

Kineo SSEA